10x Your Career


18 octombrie – 7 decembrie 2022

Accelerează-ți ascensiunea în carieră folosind o serie de tehnici concrete, dovedite științific.

 • Program Online Live
 • Acces limitat
 • Informații practice
 • Bonusuri în valoare de peste 1000 RON
 • OFERTĂ LIMITATĂ!

Vrei să progresezi în carieră dar simți că te lovești de un perete invizibil?

 • Simți că munca ta nu este suficient de apreciată ca să fii promovat?
 • Ai o profesie liberală și brandul tău personal nu atrage suficient de mulți clienți?
 • Ai depus mult efort la actualul loc de muncă și meritele nu-ți sunt recunoscute?
 • Imaginea ta este importantă pentru cariera ta în cadrul companiei/organizației și nu știi cum să fii mereu impecabil?
 • Nu reușești să proiectezi încredere în sine și profesionalism în interacțiunile tale profesionale?
 • Dezvoltarea carierei tale depinde de reputația pe care ți-o formezi și nu știi cum să te reprezinți mai bine în orice situație?

Adevărul pe care de multe ori nu vrem să îl admitem este că, dacă vrem ce alții nu pot avea, trebuie să fim dispuși să facem ceea ce ceilalți nu sunt dispuși să facă.

Și nu, nu mă refer la nimic ilegal sau imoral.

Mă refer la faptul că trebuie să fim dispuși să investim timp și efort în dezvoltarea noastră dincolo de ce ne cere fișa postului la momentul actual.

Trebuie să ne pregătim mereu pentru succes.

Dacă…

Traiectoria ta se poate schimba menținând un mindset de începător,
dispus să absoarbă noi abilități și să învețe mereu pentru a progresa

Acum șapte ani am simțit pe pielea mea această realitate

Acum mai bine de șapte ani am realizat că oricât de bun aș fi în ceea ce fac, oricât de mult efort aș depune la job, dacă nu știu să mă reprezint mai bine și să mă promovez, voi bate pasul pe loc cu cariera mea.

Așa că am început să studiez, să caut mentori și să întreb top performerii pe care i-am întâlnit despre care este secretul lor. Aproape toți mi-au zis același lucru: muncește smart și nu neapărat mult, astfel încât să fii recunoscut ca fiind cel mai bun în domeniul tău și vinde-te scump. Adică să ai un brand personal bine conturat, care să inspire profesionalism, și cu care toată lumea să vrea să lucreze.

Dacă pentru hard skills știam exact unde să mă îndrept să-mi iau informațiile (cursuri de specializare, cărți, etc.), pentru people skills, nu găseam nimic relevant.

Așa că am studiat, am aplicat tot ce am învățat, am greșit de multe ori, dar într-un final am reușit să-mi rafinez acele people skills care să-mi permită să-mi accelerez ascensiunea în carieră și să-mi deschid uși către „liga superioară”.

Acum, după mult studiu și trial & error, după ce am împărtășit aceste informații cu peste 4000 de cursanți din întreaga lume și am înțeles problemele lor, am creat un program complet prin care îți voi oferi cele mai performante tehnici și practici, dovedite prin experiență proprie și studii științifice, care te vor ajuta să îți accelerezi ascensiunea în carieră. Asta poate însemna pentru tine un job mai bun, plătit mult mai bine, o promovare la locul de muncă sau mai mulți clienți dacă ai o profesie liberală.

Imaginează-ți cum ar fi:

 • Să atragi oportunități profesionale prin simplul fapt că ai un brand personal bine pus la punct

 • Să fii recunoscut pentru munca ta de înaltă calitate

 • Săformezi ușor relații profesionale cu top performeri din domeniul tău

 • Să obții cu ușurință noi oportunități de promovare sau de angajare la un job mai bine plătit

 • Să te simți confortabil în orice context social și profesional, de la evenimente corporate la activități de înaltă ținută

 • Să fii recunoscut nu doar ca un expert tehnic, ci ca un adevărat lider în domeniul tău

 • Să fii promovat pe o poziție în top management sau C-level

 • Să îți crești cariera de 10 ori în următorii ani

Mai exact, imaginează-ți cum ar fi să ai siguranța că știi exact ce ai de făcut la fiecare pas din carieră ca să avansezi profesional în funcția pe care ți-o dorești.

Te invit într-o experiență de 8 săptămâni care te va ajuta să obții claritatea, încrederea și abilitățile de care ai nevoie ca să treci la următorul nivel

Lasă-te ghidat timp de 8 săptămâni într-un program care îți va accelera cariera până la punctul în care TU îți dorești să fie.

Programul „10x Your Career” este un program intens ce îți permite să dobândești skilluri esențiale pentru a accesa niveluri superioare în cariera ta, un job mai bine plătit și recunoaștere. Peste 4000 de cursanți satisfăcuți din întreaga lume au parcurs deja cu succes programele concepute alături de echipa Etiquette Training, iar rezultatele nu s-au lăsat așteptate.

Toate informațiile din acest program sunt testate, puse în practică, sunt bazate pe referințe științifice și vor funcționa și pentru tine dacă le pui în aplicare. Iar ca să le pui în practică, ai la dispoziție suport individual din partea mea și a echipei, fie prin sesiunea 1 la 1 sau prin suportul oferit prin email.

În fiecare săptămână, marți seara, vei putea participa live la sesiunea de grup unde vom putea lucra împreună, iar pentru a pune în practică vei avea acces la sprijin individual. În cazul în care ratezi sesiunea live, vei avea acces și la înregistrare pe care o poți accesa ulterior.

De aceea, programul „10x Your Career” este un program complet prin care vei primi tot sprijinul pentru a reuși. Iar dacă nu ești satisfăcut, vei putea cere banii înapoi, fără discuții. Ai numai de câștigat, cu 0 riscuri.

Iată ce vom parcurge pe parcursul celor 8 săptămâni

Cine sunt eu și care este povestea mea

Numele meu este Adrian Murariu și sunt specialist în comunicare cu o carieră internațională. De aproximativ 6 ani sunt și facilitator Etiquette Training.

Acum mai aproape 10 ani, printr-o conjunctură favorabilă mie, am avut ocazia să încep un job într-o organizație nouă, de unde știam că pot promova pe o poziție mai bună.

Treceam în altă „ligă”, unde munca mea avea să fie mult mai vizibilă pentru profesioniști mult mai experimentați decât mine și unde aveam să cunosc foarte mulți oameni importanți. Aveam colegi din altă naționalitate, participam la conferințe, mergeam în delegații și îmi reprezentam peste tot organizația pentru care lucram și țara.

Totul era bine, oportunitățile erau deja vizibile doar că eu eram blocat de frici, blocaje și insecurități: frica de succes, frica de a mă expune mai mult, frica de a face o impresie proastă, care să îmi dăuneze mie și organizației pentru care lucram.

Eram conștient că abilitățile mele tehnice, cele care m-au calificat pentru job, nu erau suficiente pentru a-mi accelera cariera și pentru a promova pe o poziție mai bine plătită și de unde puteam face un impact mai mare.

Atunci mi-am dat seama că trebuie să îmi cresc încrederea în mine, să învăț cum să mă promovez mai bine eu însumi și să învăț cum să gestionez eficient relațiile profesionale. Pe scurt, mi-am dat seama că am nevoie de soft skills, abilități de lucru cu oamenii, și eram foarte surprins că nimeni nu mi-a spus cât de importante sunt acestea pentru carieră.

Așa că am început să caut mentori, să citesc și să învăț mai multe despre abilitățile de comunicare interpersonală, leadership, gândire critică, problem solving, flexibilitate și adaptibilitate și comportament în mediul profesional.

Am început în primul rând să am o altă atitudine față de mine și să-mi schimb mindsetul dintr-unul concentrat pe stabilitate pe unul de creștere accelerată.

Am început să înțeleg cum funcționează relațiile profesionale și sociale. Am început să fiu confortabil la conferințe, meetinguri importante și mi-am mărit substanțial lista de contacte, devenind ulterior un facilitator pentru ceilalți (știam cine ar trebui să se conecteze cu cine).

Într-un timp relativ scurt, am început să simt că munca mea este cu adevărat apreciată datorită faptului că eu mă prezentam și mă simțeam ca un veritabil profesionist.

Câțiva ani mai târziu, am avut ocazia sa fiu selectat pentru un job în afara țării tocmai datorită faptului că munca din ultimii ani dăduse rezultate și am demonstrat că sunt în măsură să reprezint cu succes atât organizația din care fac parte, precum și țara mea.

Acum, prin acest program, vreau să te ajut și pe tine să îți accelerezi cariera prin aceleași tehnici pe care eu le-am aplicat, testat și care mie mi-au adus rezultate notabile.

Ce am realizat până acum…

Fii parte din această experiență și descoperă cum, pas cu pas,
ascensiunea ta în carieră devine mai fluidă

Ce spun oamenii care au făcut parte din programele mele

Iată ce primești dacă te înscrii în programul „10x Your Career”

Investiția ta

CURS + BONUSURI: 5123 RON

OFERTĂ LIMITATĂ: 2400 RON

Ai cupoane speciale de reducere? Le vei putea aplica la checkout 🙂

Dacă nu ești mulțumit de acest curs, vei primi toți banii înapoiDeci faci o investiție în tine cu risc 0.

Beneficiezi de garanția de 100% până la 7 zile după finalizarea plății.

Întrebări frecvente

Ai posibilitatea să faci plata cu cardul sau prin transfer bancar.

În cazul plății cu cardul, lucrurile sunt foarte simple. Urmează pașii din formularul de comandă și efectuează plata prin intermediul serviciului de plată asigurat de NETOPIA by Mobilpay. Toate datele tale vor fi în siguranță. În momentul efectuării plății, dacă tranzacția va fi procesată cu succes, vei primi pe email confirmarea înscrierii la curs.

În cazul plății prin transfer bancar, te rugăm să treci în detaliile de plată codul produsului pe care îl vei primi pe email în momentul efectuării comenzii. În momentul în care primim banii în cont, îți vom emite o factură fiscală astfel încât să ai la îndemână un document justificativ.

În cazul în care întâmpini probleme cu oricare dintre mijloacele de plată oferite pe platforma betraining.ro, te rugăm să ne contactezi la salut@betraining.ro și unul dintre membrii echipei va lucra cu tine să gasiți cea mai bună soluție.

Nu. Vei primi link-ul pentru accesarea platformei pe email și va trebui doar să folosești browserul web pe care îl ai deja. 
Totuși, recomandarea noastră este să folosești Google Chrome pentru a viziona conținutul de pe platformă.

Acces pe viață înseamnă că vei putea accesa conținutul cursului pe termen nelimitat, atâta timp cât va exista platforma Etiquette Training. Mai mult, dacă facem upgrade la platformă sau dacă mutăm conținutul pe o altă platformă cu totul nouă, îți vom crea un cont nou prin care să beneficiezi de conținutul cursului în continuare.

Succesul tău e în mâinile tale

Dacă vrei să te uiți înapoi peste 3, 5, 10 ani cu mândrie la ce ai realizat în cariera ta, trebuie să acționezi acum, iar cea mai bună acțiune pe care o poți face astăzi este să te educi și să te expui la noi informații, să cunoști oameni noi și să înveți ce poate nu știi că nu știi.

Top performerii din întreaga lume lucrează la a schimba lucruri de finețe, care să le permită să se îmbunătățească cu acel 1% care le va permite să ajungă de pe locul 3 pe 2, sau de pe 2 pe 1. Acolo se dă lupta cea mai acerbă.  

Tu poți mai mult și meriți mai mult. De cele mai multe ori, munca ta valorează mult mai mult, iar datoria ta este să îți găsești locul de muncă în care ești apreciat corespunzător valorii pe care o aduci în organizație.