Brand Personal Magnetic


Curs Complet

Descoperă ACUM ce poți face la nivel interpersonal, pentru a-i aduce mai aproape de tine pe cei cu care interacționezi, indiferent de contextul în care te afli. Practic, vei obține informații și ponturi practice de la instructori cu experiență internațională.

 • Video on demand
 • Acces pe viață
 • Informații practice
 • 2 bonusuri în valoare de 246 RON
 • OFERTĂ LIMITATĂ!

Învață cum să:

formezi ușor relații de business

îți crești încrederea în sine

obții noi oportunități de angajare

gestionezi eficient și autentic relațiile personale și profesionale

îți crești valoarea brandului tău personal

abordezi cu ușurință dineuri, recepții și alte evenimente formale

Acest curs este pentru tine dacă:

Ești antreprenor și vrei clienți mai mulți și mai buni, vânzări și profituri mai mari în afacerea ta

Ești team leader sau manager și îți dorești să ajungi să ocupi o poziție de top management

Ești angajat într-o multinațională și vrei să fructifici fiecare oportunitate de networking astfel încât să avansezi rapid în carieră

Ești network marketer și vrei să creezi o afacere multi level marketing de sute de mii, milioane de euro

Ești părinte și vrei să afli informații care îți vor ajuta copilul să devină un adult apreciat și plăcut de cei din jur

Acest curs NU este pentru tine dacă:

Vrei o soluție pentru a face bani repede pe spatele altora.

Vrei să manipulezi oameni pentru scopuri egoiste.

Detaliile cursului

Video on-demand

47 videos, însumând aproximativ 4 ore de conținut video, condensat, la obiect, pe care îl consumi în ritmul tău.

Acces pe viață

Odată admis la curs, vei avea acces pe viață la conținutul din modulele aferente cursului.

Informații practice

Toate informațiile sunt orientate să te ajute în teren, fie că vorbim de principii/mindset sau tehnici concrete.

17 resurse pdf

Ghiduri, checklist-uri și sinteze menite să te ajute să reții și să folosești cu ușurință ceea ce înveți la curs.

Subiecte atinse

Resurse bonus

Personal Branding Plan
(În valoare de 148 RON)

Descoperă cum să îți evaluezi și să îți construiești o identitate de brand autentică și clară, pentru a transmite coerent și consecvent mesajele tale în orice context social sau profesional.

Include tutorial video și resursă care te va ajuta în aplicarea principiilor prezentate în tutorial.

Networking Action Plan
(În valoare de 98 RON)

Descoperă cum să îți gestionezi inteligent rețeaua socială și profesională pentru a profita la maxim de conexiunile create. Descoperă cum să faci conexiuni noi într-un mod inteligent, strategic.

Include tutorial video și resursă care te va ajuta în aplicarea principiilor prezentate în tutorial.

Cu cine vei lucra

Andrei Pop

Specialist în branding, cu un focus pe identitate vizuală și protocol în afaceri, este singurul trainer de etichetă român absolvent al celei mai prestigioase instituții de leadership din lume: United States Military Academy, West Point, NY.

Adrian Murariu

Specialist în comunicare strategică cu pregătire NATO, trainer de comunicare și etichetă pentru mai mult de 700 de antreprenori și profesioniști români.

Despre Andrei

Salutare! Îmi face plăcere să te cunosc. Înainte de toate, vreau să îți expun DE CE am ales să mă implic în organizarea acestui curs…

Este 22 iunie 2011 – prima mea zi în Statele Unite ale Americii. Am ajuns acolo entuziasmat și în același timp un pic speriat de ceea ce voi găsi la finalul primei călătorii din viața mea cu avionul. Eram un puștan, un student, cu vise mari, și cam atât. Am ieșit din aeroport, am fost întâmpinat de un căpitan al US Army cu o plăcuță pe care scria „West Point Cadets”. Am urcat într-o dubă neagră cu logo-ul Academiei pe portiera glisantă și am pornit la drum. Trei ore mai târziu, eram în casa unei familii americane, care m-a găzduit ca și când aș fi fost copilul lor.

După câteva ore de somn și un duș revigorant, am coborât la cina întregii familii – părinți, bunici și cei 6 copii. Evident, am început să povestim, iar la un moment dat am ajuns să vorbesc despre aspecte de cultură și civilizație cu bunicul din familia care mă găzduia. Acesta mi-a pus o întrebare care mi-a aprins toate beculețele: „so, how do you do this in your country?” („voi cum faceți acest lucru la voi în țară?”). Ai spune că e o întrebare banală, dar, pentru mine, acel moment m-a trezit la realitatea că, de acum sunt ambasadorul brandului România în rândul celor peste 4000 de studenți și a peste 10000 de membrii ai personalului academiei. Și așa a și fost.

Timp de 4 ani, pentru majoritatea colegilor mei, vorbele și acțiunile mele au reprezentat prima lor impresie despre România. Am conștientizat atunci că, în orice moment, fiecare dintre noi reprezentăm mult mai mult decât ne dăm seama. Chiar și tu, când citești aceste rânduri, te reprezinți pe tine, îți reprezinți familiacomunitatea locală din care faci parte, iar când ieși din țară, și tu reprezinți România și, mai departe, ce înseamnă a fi European.

Totodată, am avut ocazia să văd cum eu, ca român, am putut beneficia de roadele muncii predecesorilor mei. Țin minte și acum replica unui anume sergeant Wesley: „I had other cadets from Romania in my courses in the past couple of years. They were good. You’d better be good too.” („Am mai avut niște cadeți români în anii anteriori. Au fost buni. Vezi să fii și tu bun”). Practic, munca individuală a fiecărui român care a studiat la West Point până în acel moment a contribuit la construcția brandului România în cadrul academiei. Toată lumea știa că „Românii sunt buni. Te poți baza pe ei”.

Am ajuns apoi să lucrez în cadrul unor structuri NATO, unde, ca și la United States Military Academy, am avut ocazia să văd ce înseamnă ca o organizație să își asume responsabilitățile de reprezentare, și ce înseamnă protocolul făcut ca la carte. Lucrând în strânsă legătură cu biroul de relații cu publicul, am contribuit la facilitarea multor vizite și activități de protocol, care m-au făcut să înțeleg că eticheta și protocolul sunt mijloace de comunicare a plăcutului între oameni și respectiv instituții/organizații. Această artă de a trăi există pentru a permite oamenilor de pe întreg globul să conviețuiască armonios, indiferent de cultura din care provin.

Începând cu august 2018, mi-am canalizat toată energia în proiecte din mediul privat, ca specialist în branding, unde am avut marea bucurie să combin pasiunea mea pentru design și artă cu rigorile managementului și protocolului în afaceri. Aplicând toate aceste principii, am reușit să fidelizez peste 80% dintre clienții noi, să obțin contracte mai mari și, per total, să formez relații de business de durată. Dar, evident, nu am avut doar succese. M-am și împiedicat pe drum, și tocmai de aceea vreau să ne vedem la curs. Vreau să te ajut să treci mai ușor peste posibile capcane și greșeli pe care le-ai putea întâmpina.

În esență, la curs vom vorbi și exersa aspecte ce țin de etichetă și branding personal și cum să aplici aceste lucruri într-un mod inteligenteficient și autentic. Consider esențial să facem prin afacerile și cariera noastră ceea ce au făcut și predecesorii mei la West Point pentru mine: să construim o reputație bună a României. Toți străinii să spună „Românii chiar sunt buni pe ceea ce fac. Sunt profi. Nu te pui cu ei.” Aceasta este viziunea cu care voi veni către tine la curs. Dacă o împărtășești, vino alături de mine și Adrian. Abia aștept să începem!

costum barbatesc ieftin

Despre Adrian

Sunt Adrian Murariu și sunt în primul rând un român care vrea să-și reprezinte cu mândrie țara oriunde se duce.

Drumul meu profesional m-a adus în Franța, unde lucrez ca specialist în comunicare într-un comandament NATO.

Pentru că nu am ajuns în acest punct al carierei mele întâmplător, vreau să împărtășesc cu tine exact ce am învățat eu în ultimii ani și ce anume m-a ajutat în carieră și în proiectul meu antreprenorial.

Acum aproape 10 ani îmi schimbam jobul. Treceam în altă „ligă”, unde munca mea era mult mai vizibilă pentru oameni mult mai experimentați ca mine. Aveam colegi din altă naționalitate. Participam la conferințe, mergeam în delegații.

La început aveam un imens complex de inferioritate.

Mă întrebam mereu…

Dacă zic o prostie și mă voi face pe mine de râs și organizația din care fac parte va avea de suferit din cauza asta?

Dacă sunt trimis la un meeting important și mă voi comporta ciudat, nu voi ști cum să-mi prezint punctul de vedere și voi lăsa impresia că sunt total nepregătit?

Dacă își vor da seama oamenii noi cu care interacționez că de fapt nu e de mine acest job?

Dacă nu voi putea iniția nicio discuție cu alți participanți la conferințe și voi fi nevoit să mă retrag într-un colț și să mă prefac că am ceva important de făcut pe telefon?

Dacă voi fi mereu copleșit de emoții și asta mă va împiedica să îmi arăt cu adevărat valoarea?

Toate acestea erau de fapt în capul meu pentru că fusesem selectat pentru acel job, urmasem un program de pregătire, deci știam ce aveam de făcut. În plus, eram foarte deschis la nou și dornic să muncesc.

Totuși, faptul că intram într-o lume nouă și NU știam exact la ce să mă aștept și cum să mă comport îmi afecta grav performanța.

Atunci mi-am dat seama că trebuie să îmi cresc încrederea în mine, dar nu într-un mod artificial, cu „pompa”, ascultând discursuri motivaționale, ci învățând.

Așa că am început să citesc, să îmi găsesc mentori, și să pun în practică noile cunoștințe.

Rezultatele au venit imediat

Am început în primul rând să am o altă atitudine față de mine. Am început să abordez totul mult mai profesional. Am început să înțeleg cum funcționează relațiile profesionale și sociale. Am început să fiu confortabil la conferințe, meetinguri importante și mi-am mărit substanțial lista de contacte, devenind ulterior un facilitator pentru ceilalți (știam cine ar trebui să se conecteze cu cine).

Am început să simt că munca mea este cu adevărat apreciată datorită faptului că eu mă prezentam și mă simțeam ca un veritabil profesionist.

Câțiva ani mai târziu, am avut ocazia sa fiu selectat pentru un job în afara țării tocmai datorită faptului că munca din ultimii ani dăduse rezultate și am demonstrat că sunt în măsură să reprezint cu succes atât organizația din care fac parte, precum și tara mea.

Din moment ce am realizat că nu există programe de pregătire în domeniul etichetei, am hotărât să pun cap la cap tot ce știu eu din acest domeniu și să te ajut să te reprezinți așa cum meriți.

Fac acest lucru din pasiune, vreau să te ajut cu adevărat pentru că vreau ca România să fie percepută ca o țară de profesioniști desăvârșiți. Dintr-un brand de țară avem cu toții de câștigat! Îți spun asta din experiență.

Ce am realizat până acum…

30+

de ani de experiență internațională cumulată în organizații de top

50+

programe de pregătire organizate pentru lideri din întreaga lume

500+

participanți din toate industriile la evenimentele live

4000+

de cursanți din întreaga lume în programele noastre online

Ar fi păcat să nu te înscrii pentru că…

 • Neștiința te va costa oportunități de business și de carieră
 • Fiecare domeniu devine din ce în ce mai competitiv și trebuie să înveți să ieși în evidență
 • Vei fi mereu nesigur pe tine, iar acest lucru se va vedea în relațiile tale
 • Riști să transmiți mesajele nepotrivite despre tine riscând astfel să fii marginalizat
 • Vei rata accesul la oameni importanți din industria ta
 • Îți va fi greu să îți mărești lista de contacte

 • Munca ta nu va fi la fel de vizibilă pentru că nu te-ai promovat suficient
 • Pierzi exercițiile practice care te vor ajuta să obții mai multă claritate
 • Riști să rămâi într-un con de umbră deși ai muncit foarte mult
 • Nu vei vinde pentru că oamenii cumpără în funcție de cine le vinde
 • Valoarea ta nu va fi cunoscută
 • Nu vei ști cum să îți gestionezi propria imagine în funcție de context

Investiția ta

CURS + BONUSURI: 796 RON

OFERTĂ LIMITATĂ: 350 RON

Ai cupoane speciale de reducere? Le vei putea aplica la checkout 🙂

Dacă nu ești mulțumit de acest curs, vei primi toți banii înapoiDeci faci o investiție în tine cu risc 0.

Beneficiezi de garanția de 100% până la 7 zile după finalizarea plății.

Întrebări frecvente

Ai posibilitatea să faci plata cu cardul sau prin transfer bancar.

În cazul plății cu cardul, lucrurile sunt foarte simple. Urmează pașii din formularul de comandă și efectuează plata prin intermediul serviciului de plată asigurat de NETOPIA by Mobilpay. Toate datele tale vor fi în siguranță. În momentul efectuării plății, dacă tranzacția va fi procesată cu succes, vei primi pe email confirmarea înscrierii la curs.

În cazul plății prin transfer bancar, te rugăm să treci în detaliile de plată codul produsului pe care îl vei primi pe email în momentul efectuării comenzii. În momentul în care primim banii în cont, îți vom emite o factură fiscală astfel încât să ai la îndemână un document justificativ.

În cazul în care întâmpini probleme cu oricare dintre mijloacele de plată oferite pe platforma betraining.ro, te rugăm să ne contactezi la salut@betraining.ro și unul dintre membrii echipei va lucra cu tine să gasiți cea mai bună soluție.

Nu. Vei primi link-ul pentru accesarea platformei pe email și va trebui doar să folosești browserul web pe care îl ai deja. 
Totuși, recomandarea noastră este să folosești Google Chrome pentru a viziona conținutul de pe platformă.

Acces pe viață înseamnă că vei putea accesa conținutul cursului pe termen nelimitat, atâta timp cât va exista platforma Etiquette Training. Mai mult, dacă facem upgrade la platformă sau dacă mutăm conținutul pe o altă platformă cu totul nouă, îți vom crea un cont nou prin care să beneficiezi de conținutul cursului în continuare.

Te așteptăm alături de noi!

Dacă beneficiezi de reduceri suplimentare prin intermediul cupoanelor promoționale, fii fără grijă. Le vei putea activa în momentul finalizării comenzii.

Pentru orice întrebare ne găsești la emailul salut@etiquettetraining.ro sau +40733324898.