Află cum să folosești arta conversației și tehnici de etichetă ca să formezi relații de business de durată


Adrian Murariu
Co-fondator
Specialist în comunicare și etichetă

Salutare!

În acest moment îți scriu din Lille, Franța, unde am bucuria de a lucra într-o organizație care aduce împreună profesioniști din toată Europa.
Dacă vrei să îți dezvolți abilitățile de comunicare interpersonală, astfel încât să ai posibilitatea să formezi relații profesionale de durată, oriunde ai fi pe glob, acest ebook este pentru tine.

Dar mai întâi citește acest disclaimer:

Informațiile din acest ebook sunt valoroase, dar îți vor aduce beneficii doar în măsura în care le aplici în mod disciplinat.
Eu am reușit să rafinez aceste abilități lucrând de peste 10 ani în organizații mari (precum NATO și Armata României) alături de ofițeri, subofițeri și personal civil din toată Europa și din lume. Locuri de unde am avut ocazia să interacționez profesional cu specialiști din multe domenii, din diferite culturi și cu diferite experiențe.

Dar acestea sunt rezultatele mele.

Rezultatele tale pot varia în funcție de mulți factori, printre aceștia fiind background-ul tău, experiența și etica ta profesională etc..
Orice proces de învățare implică efort și dedicație. Multe dintre metodele prezentate în ebook sunt aplicabile în secunda 2, dar de la învățare la măiestrie drumul depinde de fiecare dintre noi.

Dacă îți setezi așteptări de la acest material că vei avea măiestrie din prima încercare, NU CUMPĂRA ACEST EBOOK.

Acestea fiind spuse, să trecem mai departe…

Hai să îți spun mai exact ce primești

În primul rând, această carte nu e ca majoritatea cărților pe care le-ai citit. Nu are povești inutile. Nu are cuvinte de umplutură.

Toate informațiile sunt distilate și filtrate ca să îți ofer ESENȚIALUL.

Și e ușor de citit.

Are 79 de pagini, deci o poți citi și într-o după-amiază dacă vrei.

Și e despre mai mult decât a vorbi frumos sau dulce.

Poți folosi ponturile din această carte în orice context social și profesional, fie că vorbim de o ieșire cu prietenii sau o întâlnire cu o delegație importantă.
Spre exemplu, tot ce îți prezint aici aplic zilnic în cariera care momentan m-a dus în Franța.
Dar, la fel de bine, partenerul meu în proiectul Etiquette Training, Andrei, care e freelancer și antreprenor, folosește tot ce îți prezint aici când face networking la evenimente de business, în relațiile cu clienții. Și, ca mine, lucrează cu clienți și parteneri de pe întreg globul (România, SUA, Canada, Noua Zeelandă, Taiwan, Emirate etc.).
Deci, indiferent dacă lucrezi într-o instituție publică sau în mediul privat, poți aplica ceea ce îți prezint în ebook.

Așa cum spuneam, ebook-ul e despre mai mult decât a vorbi frumosUite o fracțiune din ceea ce primești…

  • Afli ce guvernează formarea primei impresii;
  • Cum să te orientezi la un eveniment public ca să profiți la maxim de context;
  • O nouă abordare a conversațiilor astfel încât să rămâi în mintea celor cu care vorbești multă vreme după ce conversația s-a încheiat;
  • Metodă demonstrată științific ca să te prezinți și să fii ușor de ținut minte;
  • Cum să faci să fii mereu prezent și cu o energie bună când porți o conversație;
  • Ți s-a întâmplat vreodată să iei parte la o conversație și la un moment dat să se blocheze totul, pentru că ai rămas fără subiecte de discuție? În acest ebook afli cum să faci astfel încât să nu mai ai problema aceasta niciodată;
  • Dacă ai fost vreodată intimidat că nu știi ce să spui într-o conversație, sau cu ce să începi, îți voi arăta exact cum să contribui la o conversație fără să spui aproape nimic.

Și asta nu e totul! La achiziția acestui ebook vei primi acces GRATUIT la și la alte resurse precum…

Networking Action Plan (în valoare de 148 lei)

Un sistem simplu și acționabil prin care descoperi cum să gestionezi smart rețeaua ta socială și profesională, astfel încât să maximizezi ceea ce înveți în ebook.
Vei descoperi care sunt cele 4 categorii de contacte.
Afli cum să le prioritizezi și cum să îți dozezi efortul astfel încât să oferi tuturor atenție în funcție de obiectivele tale de business.
Afli cum să faci din asta un sistem ușor de gestionat, ca să nu devină totul o corvoadă.

Iar partea cea mai bună e că…

Toate aceste materiale sunt create mai ales pentru cei care simt o profundă anxietate când se gândesc la networking sau discuții lungi sau grupuri mari de oameni

Dacă te simți copleșit de grupuri mari de oameni sau pur și simplu simți că prea multe conversații rămân superficiale și urăști acest lucru, sunt aici să îți spun că știu cum e.

Și de aceea am petrecut ultimii ani rafinând propriile abilități și identificând ce putem face ca aceste multe conversații, întâlniri de business, întâlniri cu clienții, să ne aducă nu doar banici și bucurie și împlinire.

Pentru că, până la urmă, dacă ajungem să ne facă plăcere un lucru, evident că vrem mai mult din acel ceva, nu? Și nu avem cum să facem business sau să obținem oportunități în carieră fără să vorbim cu oameni. De aceea, pentru mine, a fost esențial să mă asigur că această activitate care ocupă 80% din timpul meu de peste zi e ceva la care vreau să mă întorc cu bucurie.

Și vreau ca și tu să trăiești aceeași stare: să ajungi ca fiecare conversație să îți aducă împlinire, bucurie și rezultate.

Vei afla cum să formezi relații de durată

Și vei face acest lucru natural, fără presiune, fără să fii fals sau să folosești tehnici de manipulare murdare.

În esență, vei descoperi cum să faci lucrurile să „curgă”.

Și partea cea mai bună: dacă faci lucrurile corect, vei avea conversații de calitate vorbind aproape deloc. Da, m-ai auzit bine. De aceea, indiferent dacă ești introvertit, extrovertit, anxios social, chiar nu contează. Metodele și ponturile descrise aici te vor ajuta să găsești un set de unelte ca să poți naviga situațiile acestea cu succes, în flux și cu un efort minimal din partea ta.

Uite ce trebuie să faci acum

„Costul” acestui ebook este de 25 lei, și primești acces instant la el.
Odată plasată comanda, vei primi link de descărcare în pagina de confirmare a comenzii și factura automat pe email.
Vei putea citi ebook-ul de oriunde și de pe orice device.

A, și în caz că ceva ți se pare ciudat…

Nu e nicio capcană la mijloc

Știu că pare extrem de ieftin, și probabil te întrebi ce ascund.

Ebook-ul acesta nu se încadrează în această poveste.

Tot ce înveți din el poți aplica independent de alte programe pe care le promovăm online. Desigur, ebookul nu include TOT ceea ce eu și echipa am acumulat ca informație. În acest ebook ne-am propus să îți oferim un conținut concentrat pe un subiect important și relevant pentru tine. Am considerat că e mai bine să păstrăm lucrurile concentrate pe o direcție, cu ponturi acționabile, decât să te copleșim cu informații și să nu mai știi pe care să alegi să le aplici.
Speranța mea e că aceste unelte te vor ajuta să devii un profesionist mai bun, capabil să formeze relații de durată și că vei avea ceea ce ai nevoie ca să te bucuri de acest proces, cu fiecare conversație.

Dar, e important să iei în calcul un lucru…

Timpul trece

În cele mai multe cazuri, eu ies în pierdere vânzând ebookul la acest preț.
Mă costă cam 45 lei să vând un ebook.

Și totuși, de ce fac acest lucru???

Simplu: îți fac această ofertă în ideea de a stabili o relație cu tine. Vreau să mă cunoști, să îți demonstrez că pot să îți aduc valoare în business și în carieră și astfel să te convingi singur că există posibiltatea să lucrăm împreună pe mult mai multe direcții.

Practic sunt atât de sigur de informație pe care ți-o prezint și de utilitatea sa încât cred că te vei convinge și vei cumpăra și alte cursuri și materiale de la mine.

Și asta nu este totul. La achiziție mai primești GRATUIT un material valoros:

Primești totodată acces și la Personal Branding Plan (în valoare de 98 lei)

În acest material, descoperi cum să îți faci un plan de branding personal, astfel încât să transmiți mesajele corecte despre tine.
Te va ajuta să fii autentic și calibrat corect în raport cu obiectivele tale de afaceri și de carieră.
Vei vedea cum să îți conceptualizezi identitatea.
Îți vom prezenta concret ce pași să urmezi ca să îți evaluezi situația actuală și ce plan să urmezi ca să îți crești vizibilitatea.

A, și în caz că te întrebai…

DA.

Există și o garanție.

CEA MAI TARE GARANȚIE DIN LUME

În esență, îți ofer o garanție de 200%.
Ce înseamnă asta? Înseamnă că nu doar că vei primi banii înapoi, dar vei rămâne cu acces atât la ebook cât și cele 2 resurse suplimentare.
Da. Tot ce va trebui să faci e să ne scrii un email la salut@betraining.ro cu factura și îți vom returna banii fără nicio discuție.

Oferta este limitată așa că te încurajez să cumperi exemplarul tău acum

Îți mulțumesc că ți-ai luat din timpul tău să citești aceste rânduri și abia aștept să aud de la tine!

Adrian Murariu


P.S. În caz că ești ca mine și fugi direct la final să vezi care e oferta, uite aici esența:

Îți ofer un ebook de 79 de pagini care îți prezintă cum să folosești arta conversației, etichetă și limbaj nonverbal, adică tehnici de comunicare eficientă, care să te ajute să îți formezi relații autentice cu alți oameni, să devii mai influent în cercul tău și să îți dezvolți un brand personal autentic.

Pe scurt, din acest ebook vei învăța tehnici simple și ușor de aplicat care să te ajute să comunici eficient în orice situație te-ai aflat.

Prețul este de 45 lei.

Îți voi da acces totodată și la Networking Action Plan, în care vei descoperi cum să gestionezi rețeaua formată aplicând ceea ce descoperi în ebook. Valoarea acestui produs este de 148 lei.

Ce e important e că totul e orientat spre a fi un TU autentic. Nu vorbim de tehnici meschine de manipulare sau alte lucruri de acest gen (din experiență îți spun că autenticitatea vinde).

Mai mult, primești acces și la Personal Branding Plan, o resursă menită să te sprijine în conceptualizarea identității tale de brand, astfel încât să fii mereu în măsură să comunici mesajele corecte despre tine. Valoarea acestui produs este de 98 lei.

Deci primești valoare totală de peste 271 lei, la doar 45 lei.

Oferta este extrem de limitată pentru că, practic noi testăm piața cu acest deal.

Nu există nicio ofertă ascunsă. Nu va trebui să cumperi alte resurse ca să poți folosi ceea ce descoperi în acest ebook. Avem cursuri care vin și complimentează aceste informații, dar ceea ce descoperi aici poate fi folosit absolut independent de celelalte programe ale noastre.

Și, dacă ajungi la concluzia că nu îți place ce ai primit de banii aceștia, ne scrii un mail la salut@etiquettetraining.ro în care atașezi factura și îți dăm banii înapoi fără discuții. Iar resursele – toate – rămân la tine.

Click aici să obții exemplarul tău. Nu vei regreta.

Copyright 2022 Etiquette Training. Toate drepturile rezervate.

Termeni și condiții Politica de confidențialitate Politica de cookies ANPC