În colaborare cu:

Etiquette Masterclass


Curs Live

Învață etichetă, business diplomacy și imagine personală pentru succesul carierei sau afacerii tale.

 • Data va fi afișată în curând!
 • 2 zile de training
 • Acces la înregistrarea post-curs
 • 5 resurse PDF
 • Diplomă de participare
 • LOCURI LIMITATE

Ce este Etiquette Masterclass?

Etiquette Masterclass este un eveniment dedicat antreprenorilor și profesioniștilor români, desfășurat pe durata a două zile, într-o locație de top, unde poți învăța și exersa într-un mediu sigur cum să te comporți ca un profesionist modern atât în mediul de business internațional cât și cel social.

Evenimentul este organizat sub egida Asociației Române pentru Protocol și Ceremonial, autoritatea națională pentru formare profesională în protocol și etichetă.

De câte ori te-ai întrebat care este formula pentru succes? Adevărul este că nu există o formulă secretă, dar este dovedit că brandul tău personal contribuie semnificativ la el.

Brandul tău personal nu este cum te vezi tu, ci cum te văd și percep ceilalți. Felul în care te comporți, felul în care te îmbraci, felul în care comunici, toate au o influență majoră asupra brandului care îți poartă numele.

Probabil ai observat că unii oameni sunt mai bine plătiți decât alții, că unii oameni sunt mai apreciați deși au depus aceeași muncă sau că unii oameni creează conexiuni mult mai ușor cu liderii din industria lor.

Oamenii de succes în afaceri, vedetele internaționale sau membrii caselor regale primesc training special pentru a-și consolida brandul personal sau „numele” lor. Nu s-au născut cu niște calități speciale, ci doar și-au permis financiar să fie învățați de experți cum să se ridice la standarde înalte și să rămână acolo, apoi au pus și practică și au reușit.


Acum ai ocazia să primești și tu acest set de informații, la Etiquette Masterclass.

La Masterclass vei dobândi exact acele calități care te vor conduce spre succes în cariera ta, în afacerea ta sau în viața ta personală.

Vei învăța în cele două zile de eveniment despre etichetălimbaj non-verbalcomunicarecoduri vestimentareimagine personalămulticulturalism și cum să abordezi evenimentele de networkingconferințele sau cum să iei cina elegant astfel încât să te poziționezi ca un expert demn de respectul și interesul celor din jur.

Un studiu de la Harvard a arătat că, în zilele noastre, atributele succesului țin 85% de capacitatea de a lucra cu oamenii.

Adică de a avea soft skills sau people skills.

De fiecare dată când ai o întâlnire de business, vei reprezenta mai mult decât numele tău. Vei reprezenta organizația din care faci parte, compania pe care o deții sau la care lucrezi, orașul tău sau chiar țara ta, dacă aceasta este cu un străin.

Ești pregătit să le reprezinți la cel mai înalt nivel?

O experiență unică

Etiquette Masterclass este un eveniment intensiv de etichetă, business diplomacy și imagine personală, care aduce împreună 3 specialiști în domeniu, cu experiență internațională, doar pentru tine.

Cel mai mult ne încântă faptul că evenimentul atrage mereu participanți de calitate, astfel că la fiecare grupă, venim străini și plecăm prieteni. Cu alte cuvinte, tot ceea ce se predă se și practică încă din cadrul evenimentului.

30+

de ani de experiență internațională cumulată în organizații de top

50+

programe de pregătire organizate pentru lideri din întreaga lume

500+

participanți din toate industriile la evenimentele live

4000+

de cursanți din întreaga lume în programele noastre online

Acest curs este pentru tine dacă:

Ești antreprenor și vrei clienți mai mulți și mai buni, vânzări și profituri mai mari în afacerea ta

Ai o profesie liberală (medic, avocat, consultant, expert, coach, terapeut) și vrei să înveți cum să gestionezi profesionist relația cu clienții tăi

Ești manager sau team leader și vrei să creezi relații autentice cu echipa ta

Lucrezi în HR, vânzări sau jurist și vrei să te poziționezi ca un profesionist desăvârșit

Călătorești mult și interacționezi cu oameni din alte culturi

Ești român plecat în străinătate și vrei să înveți cum să te comporți în alte culturi

Ești om de carieră și urmărești o promovare pe o poziție de top

Ești freelancer și vrei să închei contracte cu high paying clients

De ce să participi la acest eveniment?

 • Vei învăța etichetă în mediul profesional internaționalbusiness diplomacycomunicare verbală și limbaj non-verbalcoduri vestimentare și imagineeticheta la restaurantdineuri oficiale sau la petreceri high class
 • Toate informațiile prezentate te vor ajuta să îți rafinezi brandul personal în interacțiunile tale profesionale sau sociale, astfel încât să poți avea succes în cariera ta, un profesionist desăvârșit sau să te poziționezi ca un antreprenor de top
 • Facilitatorii evenimentului sunt practicieni cu experiență internațională cumulată de peste 30 de ani, în organizații de top din lume (US Military Academy West Point, NATO, Emirates), pe 3 continente diferite
 • Vei lua parte la un training interactiv, în care îți vor fi prezentate numeroase studii de caz
 • Vei petrece primi acces la înregistrarea trainingului – aproximativ 14 ore de conținut
 • Vei primi 5 resurse pdf folosite în cadrul cursului
 • La final, vei primi diplomă de recunoaștere din partea Asociației Române pentru Protocol și Ceremonial, singura instituție din România abilitată pentru formare profesională în protocol și etichetă

Pe scurt, vei avea un set de „unelte” care îți vor permite să ajungi mai ușor la succesul personal și profesional pe care ți-l dorești.

Diplomă din partea ARPC

Etiquette Masterclass este organizat sub egida Asociației Române pentru Protocol și Ceremonial, autoritatea națională pentru formare profesională în protocol.

În consecință, participanții la eveniment vor primi o diplomă de participare din partea asociației în semn de recunoaștere a cunoștințelor dobândite în cadrul evenimentului.

Cu cine vei lucra

Andreea Ștefănescu

Andreea Ștefănescu este trainerul de etichetă care a călătorit în 89 de ţări și a locuit în 7 dintre ele. A cunoscut culturi diferite şi a înţeles că bunele maniere sunt cele care deschid orice uşă. 

Stewardesă a familiei regale din Emiratele Arabe Unite, Andreea este absolventă a institutului Villa Pierrefeu, ultimul Finishing School din lume, în urma căruia a obținut „High Diploma in International Etiquette and Protocol.” Ea este și fondatoarea proiectului internațional The School of Manners.

Andreea este de asemenea certificată internațional în calitate de consultant de etichetă și protocol de către 2 dintre cele mai mari instituții de formare din domeniu: The Protocol School of Washington, SUAși The English Manner, UK.

Momentan Andreea este Modern Etiquette Coach and Cultural Awareness Specialist în Dubai, UAE, unde este și gazda unui show de televiziune local.

Adrian Murariu

Adrian Murariu este specialist în comunicare strategică și oferă educație non-formală de etichetă și protocol în afaceri.  El este totodată membru al  Asociației Române pentru Protocol și Ceremonial.

Adrian lucrează de peste  10 ani pentru Armata României. A petrecut peste 5 ani în diferite organizații NATO. În tot acest timp, a interacționat direct cu mii de oameni de pe toate continentele: de la juniori aflați la început de drum până la generali de 4 stele, la lideri militari impresionanți și oameni de afaceri care au construit imperii.

Tot ceea ce a învățat de la ei, a dat mai departe în calitate de co-fondator al proiectului Etiquette Training. Astfel, a predat la peste 4000 de oameni din întreaga lume să obțină branduri personale magnetice.

Adrian locuiește în Franța, unde activează ca specialist în comunicare strategică într-un comandament militar NATO.

Ce spun clienții noștri

Programul Evenimentului

Cum să ai o prezență care atrage oportunități
10:00 – 17:00

 • Branding Personal și Mindset
 • Comunicare Nonverbală
 • Arta Conversației
 • Cum să fim oaspeți și gazde de calitate
 • Să ne adaptăm la o lume multiculturală

Cină demonstrativă – „Dine Like A Diplomat”
Ziua 1, 17:00 – 19:00

 • Tacâmurile și vesela de la restaurant
 • Aranjamentele de masă
 • Elemente de ceremonial la un dineu sau cină oficială
 • Cum să fim parteneri de calitate la un dineu
 • Cum consumăm mâncăruri dificile

Descoperi secretele profesioniștilor
10:00 – 18:00

 • Imagine personală vs. dresscodes
 • Executive Presence
 • Guest Speaker surpriză
 • Ceremonial de înmânare a diplomelor din partea ARPC

Investiția ta

CURS + BONUSURI: 2455 RON

OFERTĂ LIMITATĂ: 1350 RON

Ai cupoane speciale de reducere? Le vei putea aplica la checkout 🙂

Dacă nu ești mulțumit de acest curs, vei primi toți banii înapoiDeci faci o investiție în tine cu risc 0.

Beneficiezi de garanția de 100% până la 7 zile după finalizarea plății.

Prețul include:

 • 2 zile de training online live;
 • Accesul la înregistrarea post-curs;
 • 5 resurse pdf;
 • Diplomă din partea ARPC – fiind eveniment online, diploma va fi oferită doar în format digital (pdf).

Plata se poate face cu cardul pentru cei care doresc să plătească în lei, sau PayPal pentru cei care doresc să plătească în dolari.
Plata se poate face atât pe persoană fizică, cât și pe persoană juridică. Datele de facturare se pot introduce la finalizarea comenzii.
Pentru plata prin transfer bancar/OP, puteți solicita factura proforma la adresa de email salut@etiquettetraining.ro.

Înțelegem că există situații neprevăzute care vă pot împiedica să participați la eveniment. 

Indiferent de motiv, în funcție de cu cât timp solicitați anularea biletului, se poate solicita anularea și rambursarea valorii biletului, cu reținerea unor taxe de anulare, după cum urmează: 

 • cu peste 14 zile înainte de eveniment: rambursare 100% din valoarea biletului 
 • între 14 și 7 zile înainte de eveniment: rambursare 50% din valoarea biletului, se va reține o taxă de anulare de 50% din valoarea biletului 
 • cu mai puțin de 7 zile înainte de eveniment: se va reține o taxă de anulare de 100% din valoarea biletului.

Cererile de rambursare pot fi trimise la adresa salut@betraining.ro .

Te așteptăm alături de noi!

Dacă beneficiezi de reduceri suplimentare prin intermediul cupoanelor promoționale, fii fără grijă. Le vei putea activa în momentul finalizării comenzii.

Pentru orice întrebare ne găsești la emailul salut@betraining.ro sau +40733324898.

Copyright 2022 Etiquette Training. Toate drepturile rezervate.

Termeni și condiții Politica de confidențialitate Politica de cookies ANPC