Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.betraining.ro. 

Site-ul este operat de societatea Serapis Interact SRL, cu sediul in Str. Viitorului 2 E, Sfantu Ilie, judetul Suceava inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J33/745/2017. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea, inscrierea la evenimente si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Administratorul Serapis Interact SRL face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare in orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorul Serapis Interact SRL sau asociatii/ partenerii/ afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.  

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@etiquettetraining.ro 

Mod functionare 

Comenzile efectuate pe site-ul www.etiquettetraining.ro sunt confirmate printr-un e-mail de inregistrare primit dupa finalizarea comenzii. Biletele comandate sunt trimise prin e-mail si/sau sms dupa finalizarea comenzii. 

In urma finalizarii cu succes a unei comenzi online, utilizatorul cumparator primeste pe adresa de mail furnizata biletele cumparate, pe care apoi le poate printa pentru a le prezenta la intrarea in locul de desfasurare a evenimentului. Alternativ, cumparatorul poate prezenta biletele direct pe ecranul smartphone-ulului, varianta pe care o recomandam. Accesul la evenimentul pentru care s-au achizitionat bilete online se face in baza scanarii codului QR de pe bilet. 

Modalitati de plata 

Pentru cumpararea de produse sau bilete de acces la evenimente, Serapis Interact SRL accepta urmatoarele modalitati de plata: 

Plata cu cardul 

Plățile prin intermediul cardurilor de debit sau credit sunt procesate de către http://mobilpay.ro/, partenerul Serapis Interact SRL în procesarea acestor plăţi. Comunicaţia cu procesatorul se face prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate. Toate informaţiile privind cardul vor fi prelucrate exclusiv de catre procesatorul de plăţi. 

Prin menținerea activă a opțiunii Activează opțiunea plăți rapide, prezentă în formularul de plată online pus la dispoziția Serapis Interact SRL de către procesatorul de plăți, utilizatorul își dă acceptul pentru activarea serviciului prin care se vor putea efectua ulterior plăți online doar prin introducerea codului de securitate CVC2/CVV. 

Plata prin transfer bancar 

Se va face pe baza proformei primite in urma comenzii dvs, pe datele bancare transmise de dvs. 

Returnarea contravalorii biletelor 

Serapis Interact SRL este o platformă online prin intermediul căreia utilizatorii site-ului pot achiziţiona de produse sau bilete de acces la evenimentele organizate de acesta. Pe cale de consecinţă, întreaga răspundere faţă de utilizatori în legătură cu evenimentele respective revine organizatorului. Aceştia îşi asumă integral răspunderea faţă de cumpărătorii de bilet pentru eventualele întarzieri, amânari, anulări sau pentru orice alte probleme în legătură cu evenimentele ale căror bilete au fost comercializate prin intermediul platformei As Training & Coaching SRL, pentru derularea acestora în condiții necorespunzătoare sau in alte condiții decât cele comunicate public de organizator sau cele prevăzute de legislația in materie, precum şi pentru orice restricții impuse cu privire la evenimente de terțe persoane implicate in organizarea lor sau de autorități. Organizatorul are dreptul sa modifice datele de desfășurare a evenimentului, noile informații fiind anunțate prin mijloace de comunicare specifice. 

Biletul achiziţionat poate fi returnat sau schimbat numai cu respectarea condiţiilor de la pct. A de mai jos, cu excepţia cazului în care evenimentul respectiv este anulat (nu mai are loc), caz în care returnarea biletului şi rambursarea sumelor achitate va fi efectuată potrivit pct. B de mai jos. Sub nicio forma nu se mai iau in considerare cererile de rambursare primite din data evenimentului sau ulterior acestuia. 

Returnarea biletului poate fi efectuata in termenele si cu respectarea conditiilor de mai jos, prin transmiterea unei solicitări în acest sens pe adresa contact@betraining.ro. Solicitarea de returnare trebuie sa fie formulata cu cel puţin 15 de zile înainte de data de desfasurare a evenimentului (sau in functie de datele contractuale – pentru evenimentele in care se incheie contract). In acest caz, cumparatorul de bilet primeste ca urmare a anularii biletului, fie 90% din suma platita cu titlu de pret al biletului fie un voucher pentru suma integrala. Voucherul poate fi utilizat pentru cumpararea de bilete la alte evenimente prin intermediul site-ului www.betraining.ro. Nu se vor lua in considerare cereri de rambursare in alti termeni decat cei de mai sus.  

Biletele nu pot fi returnate sau schimbate decat cu acordul organizatorului evenimentului respectiv în cazul în care solicitarea este formulată cu mai putin de 15 zile înainte de data de desfasurare a evenimentului 

In cazul in care organizatorul anuleaza evenimentul, cumparatorul va primi suma integrala sumei platite cu titlu de bilet sau un voucher pentru suma integrala ce va putea fi folosit la evenimente ulterioare. In cazul anularii unui eveniment, organizatorul va contacta prin email cumparatorul in termen de cel mult 10 zile de la data anularii. 

Nota de informare privind protectia datelor personale                 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, administratorul site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori. Va informam ca datele personale pe care utilizatorii le furnizeaza administratorului site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a servicilor. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre administratorului site-ului a serviciilor de reclama, marketing si publicitate, a serviciilor de comunicatii electronice si a serviciilor asociate platformei online de vanzare bilete la evenimente. 

Fiecare utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele dintre datele sale personale pentru a beneficia de serviciul oferit de catre administratorul site-ului. Refuzul furnizarii anumitor date poate conduce la imposibilitatea accesarii anumitor servicii prin intermediul site-ului. 

Datele dvs. cu caracter personal pot fi furnizate partenerilor contractuali ai Serapis Interact SRL implicaţi în furnizarea serviciilor prin intermediul site-ului. 

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. 

Totodata, utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de catre administratorul site-ului. 

Pentru exercitarea acestor drepturi, fiecare utilizator poate face o cerere in scris in acest sens, pe care sa o trimita prin e-mail la adresa contact@betraining.ro. 

Recenzii 

Serapis Interact SRL folosește sistemul https://cusrev.com pentru implementarea recenziilor în site. La 3-5 zile după achiziționarea unui produs, veți primi recenzii pe adresa de email oferită în detaliile de facturare pentru a vă ruga să ne sprijiniți în evaluarea experienței cu produsele și serviciile Etiquette Training. Prin acceptarea termenilor și condițiilor acestui site, vă dați acordul, implicit, pentru primirea notificărilor privind recenziile.

Email marketing

Platforma betraining.ro colectează date precum Nume, Prenume, Adresă de email în scop de marketing folosind servicii partenere asigurate de platforma Mailchimp. Prin darea acordului față de termenii și condițiile betraining.ro în cadrul formularelor de înscriere, vă dați implicit acordul cu privire la politica GDPR și termenii și condițiile mailchimp.

Limitarea răspunderii 

Serapis Interact SRL nu raspunde sub nicio forma, in nicio masura si nu poarta niciun fel de responsabilitate pentru serviciul de procesare a plăților cu cardul. Serapis Interact SRL nu este responsabil pentru niciun fel de eroare si/sau frauda decurgand din, sau în legatura cu acest serviciu. Totuși, desi serviciile de plata sunt oferite și dirijate in totalitate si in mod independent de catre furnizorii nostru, Serapis Interact SRL va întreprinde toate masurile rezonabile pentru a limita pe cat posibil riscul aparitiei acestor erori si/sau fraude.